O Mestne kopališču

Le dobrih deset minut vožnje iz Grosuplja vas loči od kopališča sredi dolenjskih gričev. External link opens in new tab or windowMestno kopališče Višnja Gora je kopališče s tradicijo, v njem so se kopali že naši dedki in babice. Danes je sodobno kopališče, ki obiskovalcem ponujamo vse za ohladitev v poletnih dneh. In za to niti ni potrebno skočiti v vodo, saj imamo ob kopališču kavarna z bogato ponudbo za žejna grla in željne sladkih pregreh.    1. Kavarna in slaščičarna

Trudimo se, da boste prijetno presenečeni nad namestitvijo in ponudbo naše Kavarne. Notranji prostori obsegajo klimatiziran barski del in mali klubski lounge, zunaj pa je velika pokrita terasa z razgledom na kopališki park in otroško igrišče. Naša posebnost je ponudba izvirnih Višnjanskih polžkov, sladkega peciva kot samostojen posladek, ob kavici ali kot lokalna posebnost za obdarovanje domačih in prijateljev.

Posladkate se lahko s pregrešnimi slaščicami Uršine sanje, ki ustvarja in kreira edinstvene tortice, raznobarvne cupcakes-e in cakepopse ter druge unikatne sladke dobrote. Vse slaščice so narejene z ljubeznijo in naravnih, kvalitetnih sestavin, brez praškov in umetnih barvil.

Za zaključene skupine nas kontaktirajte na External link opens in new tab or windowinfo@mestnokopalisce.si


    1. Kulinarika

V letni kuhinji nudimo kopalcem in tudi obiskovalcem lokala jedi z žara, program za otroke, palačinke in sveže pečene pice. Za zaključene družbe pripravimo tudi meni po naročilu.

V naši kuhinji pripravljamo svežo hrano za otroke, ki pri nas preživljajo otroške počitnice ali tabore.


    1. Catering


Kulinarično doživetje, ki si ga boste zapomnili

Zavedamo se, da je nadvse pomemben del slehernega dogodka tudi pogostitev. Na tem področju Sodelujemo le z najboljšimi. Naš talni partner je Catering.lab.

Udeležence navdušujemo z izbranimi okusi in edinstvenim »vintage« slogom pogostitve. Ta pričara posebno vzdušje s poudarkom na malih detajlih, ki gostov ne pustijo ravnodušnih. Vse jedi so sveže pripravljene na mestu dogodka, postrežene s prijazno besedo in iskrenim nasmehom.

Hrana lahko mimogrede postane tudi dogodivščina, saj ponujamo »sestavi si sam svoj hamburger«, pred vašimi očmi izdelamo sladoled, drugačno ponudbo na žaru pripravljene hrane ... Posebna prehrana kot je veganska in vegetarijanska za nas ni prevelik izziv.

Za nasmehe na ustnicah udeležencev poskrbijo topli in hladni napitki, domači sladki in slani prigrizki, prava posebnost pa so pečeni višnjanski polži.


    1. Otroško igrišče

Otroci imajo radi otroška igrala, saj si na njih krepijo domišljijo, gibalne sposobnosti in preprosto uživajo. Kje? Na otroškem igrišču Polžja hišica. Otroke poleg gugalnice in trampulina, razveseljujejo igrala na vzmet, ravnotežnostni most in gred. Najmlajši se lahko preizkusijo v plezanju na hišico ali pa s spuščanjem po toboganu. Igrišče je ograjeno in tako primerno za vse starosti otrok.


    1. Ekipa ?